Fantastic Franks blog

News & Inspiration from www.fantasticfrank.se / Nyheter från Fantastic Frank Fastighetsmäkleri

Haute Couturemöbler i Franks värld

Vi har blivit polare med tjejerna på DBLO! ..så vi satte ihop ett litet pressmeddelande.

Handgjorda haute couture möbler för en halv miljon hjälper mäklarfirma att maximera sin försäljning av bostäder i Stockholm innerstad. Design by Leftovers heter möbeltillverkaren som är känd för att ekiperat Jonas Åkerlunds matsal, och mäklarfirman de nu inleder ett samarbete med är Fantastic Frank. Mäklarfirman som redan gjort sig ett namn inom designkretsar tack vare sina modefotografer tar nu steget fullt ut i ett samarbete som osar lyx och karaktärsstark inredning. 

Design By Leftovers har blivit världskända genom att skapa ”haute couturemöbler”. Inrednings-, design- och affärstidningar har skrivit spaltkilometer om dem sedan starten 2010 och kunder, som exempelvis videoregissören Jonas Åkerlund, har specialbeställt deras möbler. Duon består av Jona och Linda Netsman som har sitt säte i Stockholm men med tillverkning på olika platser, mestadels i Hälsingland – ”Våra möbler vandrar runt bland flera hantverkare, alla specialister på sitt område, för att färdigställas. Det kan vara metall som ska fräsas in, korpfjädrar eller nitar som skall monteras, tapetsering, snickeriarbete osv.” säger Jona. ”Våra möbler är haute couture, en nisch inom möbeldesign som inte riktigt funnits tidigare och vi hamnar någonstans i gränslandet mellan konst och design”. Med en utpräglad stil, som kallats ”ett eklektiskt och urbanskt gränsöverskridande” har duon fått uppdrag att ta hand om hela miljöer. Allt från inredningsuppdrag i privata hem till restauranger och hotell ska få en ”extreme haute couture make over”!

Nu inleder Design By Leftovers ett samarbete med Fantastic Frank Fastighetsmäkleri, mäklarfirman som gjort sig kända för att ”designa” alla hem de tar sig an att sälja. ”Våra objekt får bättre marknadsspridning än någon annan mäklare. Detta lyckas vi med genom att växla kostnaden för omodern tidningsannonsering mot att ta in de bästa inrednings-, och reklamfotograferna och de mest eftertraktade inredningsstylisterna som presenterar bostäderna på ett karaktärsfullt sätt som höjer intresset för bostaden, säger Tomas Backman grundare och Kreativ chef på Fantastic Frank. ”Med hjälp av DBLO får vi nu ännu mer kraft. Möblerna är helt unika och det är precis vad våra kunder efterfrågar för att deras hem ska se så attraktiva ut som möjligt. Vårt mål är ju att sälja till marknadens högsta slutpris och då hjälper det såklart att ha en sån här fantastisk tillgång till unika kvalitetsmöbler”.

I det första samarbetet mellan DBLO och Fantastic Frank har möbler för nästan en halv miljon använts. Bilderna finns här: Västmannagatan 53.

About Fantastic Frank

Mäklarfirma i Stockholm och Berlin. Kontakta våra mäklare på info@fantasticfrank.se och info@fantasticfrank.de

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Information

This entry was posted on 9 oktober, 2012 by in Designprofiler, Fantastic Frank, Inredning and tagged , .

Fantastic Frank Fastighetsmäkleri

Det här är bara vår företagsblogg / This is only our office blog - please meet our brokers in Stockholm or in Berlin.
4 till Fantastic Frank sajter:

BERLIN - kika in i vårt kontor i Berlin: Fantastic Frank Berlin

DESIGN - designen och inredningen är flyttad till vår designblogg It´s all about you.

FACEBOOK Kika på vår facebooksida så missar du inte inbjudningar till fester och vernissage.

PINTEREST - gillar du? Vi oxå. Här är FF på Pinterest.
%d bloggare gillar detta: