Så här säljer man renoveringsobjekt

Den här lägenheten är SÅLD därför kom du till blogginlägget istället för annonsen. Våra bostadsannonser finns på Hemnet och Fantastic Frank.se. The property i SOLD that’s why you ended up here on our blog.

Vi fick uppdraget att sälja ett renoveringsobjekt på Heimdalsvägen 4 (fler bilder i länken) i Vasastan, Stockholm. Större bilder finns på flickr.

I princip behöver allting blåsas ut och renoveras upp från grunden. Det var utgångspunkten. Vi sa att vi ändå ville fånga känslan i lägenheten och se om vi kan hitta köpare som älskar funkisen och inte bara vill ha ett nytt ljust & fräscht kataloghem. Idag läggs lägenheten ut till försäljning – tror ni det kommer funka eller skulle tråkstandardmäklarbilder gjort jobbet lika bra eftersom det ändå ska renoveras? Var det en ledande fråga?

/Trevlig helg från Tomas Backman på Fantastic Frank Fastighetsmäkleri

Såg ni bänkskivan? Virrvarr, Sigvard Bernadottes mönster från 1958.

Fler bilder här

21 thoughts on “Så här säljer man renoveringsobjekt”

  1. Jösses, jag tyckte lägenheten såg fantastisk ut! Eller så är det dom fantastiska bilderna som gör det. Tror definitivt mer på såna här bilder än vanliga “tråkbilder”! Lycka till!

    1. Angående nedan kommentar så menade jag ju givetvis inte att andra mäklarbilder är tråkiga, blev nog ett missförstånd där… Menar mest att såna här bilder verkligen piggar upp i branschen om man jämför med många andra mäklarfirmor…

      Keep up the good work!

  2. Helt klart ett inspirerande upplägg, sen tycker inte jag att vanliga mäklarbilder är så tråkiga, men variation borde uppskattas!

  3. Helt underbart!
    Tack för massor med inspiration…

    Är det OK att låna era bilder, självklart uppge källan samt länka?

    Fortsätt köra ert race, mäklarvärlden behöver livas upp ;) !!!

  4. Den var ju jättesnygg! Väldigt påkostade snickerier för att vara standardgrejer. Jag gillar kontrasten mellan 60-tal och jugend (även om ytterst lite av ursprungsinredningen finns kvar). Lite golvfix sedan är det bara att flytta in.

    1. Rävjägaren – vem är du? Fantastisk blogg – otroligt påläst och bra plåtning! Jag är total novis i din skugga – berätta mer vad du ser på bilderna som inte jag ser. Jugend? Var? Tack på förhand och grattis igen till en otroligt tung blogg:)
      /Tomas på Fantastic

  5. Fantstiska bilder, men vad hände med resten av dem? Vi vill se dem i oirginalformat igen!

    Rävjägaren menar att huset är egentligen ett jugendhus, men blev utvändigt och invändigt renoverad på 60-talet, och fick därmed alla dessa fantastiska detaljer. Jag skrev mer om det på min blogg.

    1. Vi håller på att uppdatera Fantastics konto på Flickr, håll till godo med dessa så läng:

      city_water_fantasticfrank

      Lägenheten är såld därför togs annonsen och bilderna ner.
      Ska kika på din blogg omedelbart.

Leave a comment