We take styling to the movies – Valhallvägen 16 till salu

Pressmeddelande släppt i samband med försäljningen av Valhallavägen 16. Fler bilder på Hemnet och flickr.
PRESSMEDDELANDE
-Vi jobbar i en bransch som har glömt bort att underhålla sina kunder. Varje vecka skrivs det om oss och våra objekt. Vi har blivit mer än en mäklarbyrå och inspirerar inredningsjournalister och bloggare världen över med våra objekt.” säger Tomas Backman grundare av Fantastic Frank Fastighetsmäkleri.

Fantastic Frank har på kort tid blivit Sveriges mest omskrivna mäklarfirma. På Vallhallavägen i Stockholm ligger ett townhouse som idag går ut på försäljning – med en lägenhetsstyling inspirerad av brittiska sommardeckare och amerikanska polisfilmer.
“Har man en historia att berätta blir objektet så mycket lättare att jobba med och når ut till spekulanterna på ett mycket mer effektivt sätt” säger Carl-Axel Wahlström kreativ rådgivare. “Den kritstreckade gubben i sängen gjorde vi med lyxiga designslipsar som vi hittade i garderoben, kniven i badrummet fanns i kökslådan och pengarna i madrassen kommer från sällskapsspelen i hyllan. Det mesta av all rekvisita finns i lägenheterna. Det gäller bara att veta vad man ska leta efter” fortsätter Carl-Axel.
“Nästa objekt kanske berättar historien om en hemlig superhjälte, olycklig kärlek med ett gott slut eller politiskt drama” säger Tomas Backman.
Objektet på bilderna som läggs ut till försäljning idag är ett townhouse på Vallhallavägen 16, 113 kvadratmeter med utgångspris på 4 650 000kr. Fotograf Anders Lindén.
UPPDATERING: Resumé fångade upp pressmeddelandet. Och Expressen.

4 thoughts on “We take styling to the movies – Valhallvägen 16 till salu”

Leave a comment